Husbakken – toppturbase

Når du vil overnatte ved foten av fjellet.

Velkomen til Husbakken

Ein base for toppturar på ski, fiske, fjelltur og kultur.

Ein enkel overnattingsstad på eit småbruk ved foten av luftige turmål, i gangavstand til fiskevatn, midt i Jølsters haugevis med fjell og dalar, i lia ovanfor kunstnarheimen til malaren Nikolai Astrup. Både sommar- og vintersesongen byr på store mogelegheiter

Du bur varmt og komfortabelt i ei sperrestove frå 1890. Stova er restaurert i gamal stil, med dei gamle bjelkane og tømmeret, den gamle støypejernsomnen frå 1920-taler, dei gamle vindauga med utsikt over Jølstravatnet. Innimellom har vi lagt til litt komfort. Gode madrasser, varmekablar under skifergolvet på bad, gang/kjøken. Badet og kjøkenet vart restaurert i 2010.

Huset har eit soveloft med to senger på 200 cm. I stova to soveplassar i form av ei litt kort seng, og ein litt kort hems. Begge vel 180 cm lange. Sjå sider i menyen til høgre for å få vite meir.

Airbnb.com (søk på «Husbakken», så får du opp «Gårdshus med utsikt og sjel»). Der kan du bestille overnatting for minimum tre netter. For kortare opphald gjeld eigne prisar – ta direkte kontakt via henningah@hotmail.com eller ring 90058669.

Ein base for luftige turar, vår, sommar, haust og vinter.

Velkomen!

No comments yet»

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: